Female Asylum Seeker

Çdo vit, persona të ndryshëm detyrohen të largohen nga vendi i tyre për të kërkuar mbrojtje në Mbretërinë e Bashkuar. Lexoni historitë e tyre dhe mësoni nga përvoja e tyre për të kërkuar azil.